Volosbet.com // Ηλεκτρονικό στέκι Πρακτόρων ΟΠΑΠ - Εγγραφή

Γενικά

Χρησιμοποιώντας το Volosbet.com, ο χρήστης συμφωνεί να συμμορφώνεται με τους όρους και τις συνθήκες που αναγράφονται στο παρόν. Το δικαίωμα χρήσης του Volosbet.com από το χρήστη είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για κάθε χρήση [κάτω από οποιοδήποτε όνομα το οποίο αναγράφεται στην οθόνη και οποιουσδήποτε κωδικούς "password"] και πρέπει πάντοτε να συμμορφώνεται με τις αναφορές του παρόντος κειμένου. Ο χρήστης θα είναι υπεύθυνος για την προστασία του απορρήτου των διαφόρων κωδικών "passwords" που μπορεί να χρησιμοποιεί. Το Volosbet.com διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει τους όρους και τις συνθήκες με βάση τις οποίες οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο χώρο του.Το Volosbet.com θα δημοσιεύει τις νέες οδηγίες [οι οποίες θα ισχύσουν άμεσα] με όποιο μέσο κρίνει αυτό ικανό [π.χ. Internet, e-mail κλπ.]. Όποια χρήση του Volosbet.com από τους χρήστες μετά από αυτή τη δημοσίευση θα θεωρείται ότι υπόκειται σε αυτή. Το Volosbet.com έχει το δικαίωμα, αλλά όχι και την υποχρέωση, να παρακολουθεί το περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένων περιοχών chat, σχολίων σχετικών με άρθρα κλπ., για να διαπιστώνει εάν τα αποστελλόμενα στοιχεία είναι συμβατά με τους όρους που αναγράφονται στο παρόν κείμενο και σύμφωνα με τη νομοθεσία, τυχόν κανονισμούς και θέσεις δικαστηρίων και κυβερνήσεων. Το Volosbet.com έχει το δικαίωμα να διορθώσει, να αρνηθεί να δημοσιεύσει ή να απαλείψει μετά από έλεγχο κάθε υλικό το οποίο αποστέλλεται στο Volosbet.com. Χωρίς κανένα όριο το Volosbet.com μπορεί να διακόψει, οποιαδήποτε στιγμή αυτό κρίνει, τη δημοσίευση κάθε όγκου και περιεχομένου πληροφόρησης. Ο χρήστης συμφωνεί να προστατεύει, να εξασφαλίζει και να μην προκαλεί στο Volosbet.com νομικές διαμάχες ή απαιτήσεις. Το Volosbet.com δεν αναλαμβάνει ευθύνη για την πλήρη ακρίβεια του περιεχομένου των δημοσιευμάτων και μπορεί να αναλάβει την επανόρθωση τυχόν ανακριβειών. Ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιεί το Volosbet.com μόνο για νόμιμη χρήση. Ο χρήστης δεν πρέπει να αποστέλλει ή να προωθεί μέσα από το Volosbet.com και τις υπηρεσίες του, υλικό το οποίο παραβιάζει ή παραβαίνει με οποιονδήποτε τρόπο τα δικαιώματα άλλων, το οποίο είναι παράνομο, απειλητικό, υβριστικό, προσβλητικό ή δυσφημιστικό, να προπηλακίζει τα προσωπικά ή δημόσια δικαιώματα, να είναι πρόστυχο, άσεμνο, ανίερο, δυσάρεστο, το οποίο να ενθαρρύνει επαφή η οποία να συνιστά εγκληματική παράβαση, ή να δίνει δικαίωμα για νομική σύγκρουση και, γενικά, να παραβαίνει κάποιο νόμο. Δεν θα επιτρέπεται οποιαδήποτε "χρήση" ενός χρήστη που δημιουργεί πρόβλημα στην ευχάριστη ή απρόσκοπτη απόλαυση των υπηρεσιών του Volosbet.com σε άλλον χρήστη.

Κανόνες Λειτουργίας

Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο forum του Volosbet.com. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο forum του Volosbet.com σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του forum για την τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Κανόνες λειτουργίας. Παρόλο που οι Διαχειριστές του Volosbet.com θα προσπαθούν να απομακρύνουν όλα τα ενοχλητικά μηνύματα από το αυτό το forum, μας είναι αδύνατον να διαβάζουμε όλα τα μηνύματα. Όλα τα μηνύματα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους, και ούτε οι ιδιοκτήτες ούτε και οι διαχειριστές του Volosbet.com μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για το περιεχόμενο οποιουδήποτε μηνύματος. Συμφωνώντας σε αυτούς τους κανόνες, παρέχετε την διαβεβαίωση ότι δεν θα δημοσιεύσετε κανένα μήνυμα που να είναι ανήθικο,χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο,απειλητικό,προσβλητικό ή που να παραβιάζει τον νόμο. Οι Διαχειριστές του Volosbet.com διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν, διαμορφώνουν, μετακινούν ή να κλείνουν οποιοδήποτε θέμα μηνυμάτων για οποιοδήποτε λόγο.

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα

* Γράφουμε στα ελληνικά και όχι στα greeklish. Η γλώσσα μας είναι όμορφη, καιρός να το θυμηθούμε. Επίσης, σε περιπτώσεις που κάποιος προσπαθήσει να βρει κάποια πληροφορία, με τα greeklish αυτό είναι αδύνατον. [Είναι στη διακριτική ευχέρεια των διαχειριστών να διαγράψουν ή να διορθώσουν τη δημοσίευση που έχει γραφτεί σε greeklish]. Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία All Greek to Me για να μετατρέψετε αυτόματα τα greeklish σε ελληνικά και στη συνέχεια αντιγράψτε το κείμενο στη δημοσίευσή σας.

* Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Εκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

* Δε γινόμαστε επιθετικοί και δε χρησιμοποιούμε ύβρεις, συγκαλυμμένες προσβλητικές εκφράσεις και ειρωνεία στο λόγο μας.Στηρίζουμε όλες τις θέσεις μας με επιχειρήματα. Μπορεί "έτσι να είναι, αν έτσι μου αρέσει", ωστόσο αυτές οι συμπεριφορές δεν οδηγούν πουθενά και δε βοηθούν κανένα. Κάθε άποψη τεκμηριωμένη και βασισμένη στη γνώση του θέματος συμβάλλει στην άνοδο της ποιότητας του forum. Κάθε άποψη βασισμένη στο φανατισμό δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα.

* Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε forum, του οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων.

* Τα μηνύματα (μήνυμα) των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.

* Το forum σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα άλλα μέλη μέσω προσωπικού μήνυματος (PM), οπότε καλό είναι να αποφεύγετε απαντήσεις για ένα θέμα ή συζήτηση που αφορά δυο άτομα.

* Έχουμε πάντα κατά νου πως είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και να επικοινωνήσουμε, όχι να πουλήσουμε "γνώσεις και μούρη", ούτε να τσακωθούμε χωρίς λόγο.

* Έχουμε πάντα ανοικτό μυαλό και πιστεύουμε στην ελευθερία του άλλου και στο δικαίωμά του να έχει τη δική του άποψη – ανεξαρτήτως ηλικίας και γνώσεων. Καμία άποψη δεν είναι η απόλυτα σωστή, ούτε και η δική μας.

* Απαγορεύεται η χρήση ονομάτων χρηστών [user names] και avatars που ενοχλούν [επειδή είναι χυδαία, προκλητικά, προσβλητικά, απρεπή κ.λπ.]. Είναι στη δικαιοδοσία των συντονιστών και διαχειριστών του Volosbet.com να αλλάξουν το user name ενός χρήστη ή να διαγράψουν το avatar του.

* Όταν απαντάμε σε ένα μήνυμα κάνουμε παράθεση μόνο το σημείο στο οποίο αναφερόμαστε.

* Τα μηνύματα (μήνυμα) των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.

* Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιοδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους.

* Πριν ζητήσετε / ρωτήσετε κάτι ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες:

1. Χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση του forum (Ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο topic / μήνυμα).
2. Μην "απαιτείτε", αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο τον δυνατό πιο σαφή τρόπο. Θυμηθείτε ότι με μια σαφέστερη περιγραφή γλιτώνετε χρόνο και για εσάς και για τους άλλους.
3. Θυμηθείτε ότι οι υπόλοιποι χρήστες του Forum δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν και ότι δεν υπάρχουν για τα πάντα απαντήσεις.

* Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, να αναφέρετε την προέλευση του κειμένου στο τέλος του.

* Σχόλια και παρατηρήσεις που αφορούν στην καλή λειτουργία του site είναι πάντα ευπρόσδεκτα και όσο πιο συχνά γίνονται, τόσο καλύτερα.

* Χαλαρά, είμαστε όλοι εδώ για να περνάμε καλά και να αποκτούμε ακόμη περισσότερες γνώσεις γι’ αυτό που αγαπάμε.

Η διεύθυνση IP καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών username δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του κανόνα θα διαγράφονται από το αρχείο μελών και θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο forum (ban). Συμφωνείτε ότι οι Διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum. Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους Διαχειριστές και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως. Σαν χρήστης συμφωνείτε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα μηνύματα που έχετε εισαγάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς την συγκατάθεσή σας. Τα μέλη του Volosbet.com δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν καμία πληροφορία που αφορά μέλη του forum και η οποία παρέχεται από το Volosbet.com ή από τα ίδια τα μέλη του. Αν γίνει αντιληπτή η διακίνηση «προσωπικών» στοιχείων σε δημόσιο forum, τότε η διαχείριση του forum έχει το δικαίωμα διαγραφής αυτών των μηνυμάτων, καθώς και επιβολής κυρώσεων στους παραβάτες. Η email διεύθυνση σας, μπορεί να παραμείνει κρυφή από τα υπόλοιπα μέλη αν το επιθυμείτε. Μπορείτε να το καθορίσετε στα preferences του λογαριασμού σας, αν θα φαίνεται δημόσια ή όχι.

Η παραβίαση των όρων εγγραφής θα συνεπάγεται τα ακόλουθα:

* Ο παραβάτης θα ειδοποιείται είτε με μήνυμα είτε με προσωπικό μήνυμα από κάποιον Διαχειριστή. Σε περίπτωση σοβαρής (κατά την κρίση του Διαχειριστή) παραβίασης, θα ενεργοποιείται η απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban).

* Οι Διαχειριστές διατηρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο μήνυμα ή να κλειδώνουν μέχρι νεωτέρας το θέμα (topic) στο forum.

Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης του Volosbet.com

* Το Volosbet.com διατηρεί χώρο συνομιλιών στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις. Το Volosbet.com σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.

* Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από τον λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του forum του Volosbet.com.

* Το Volosbet.com και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.

* Το Volosbet.com και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών & για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών στο forum του.

* Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του Volosbet.com, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.

* Το Volosbet.com και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενό τους καθώς & καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα. Σε περίπτωση όμως δημοσίευσης τέτοιων μηνυμάτων, αν είστε ο κάτοχος των δικαιωμάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο E-Mail μας ώστε να αποσυρθούν άμεσα!

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο forum του Volosbet.com!