ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΤΕ/ΠΡΑΚΤΟΡΑ

Όλες οι ειδήσεις που χαρακτηρίζονται ως Κύρια Θέματα.
Άβαταρ μέλους
VolosbeTeam
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10.11.2011 15:00
Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ

ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5245379 - FAX: 210 5229289

email prpoeppp@otenet.gr

Αρ.Πρωτ. Δ-1524

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ – ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ

Εν όψει της υπογραφής νέων συμβάσεων ΟΤΕ/Πράκτορα θέτουμε υπόψη σας τις επί πλέον γραπτές δεσμεύσεις της ΟΠΑΠ ΑΕ :

1. Ο ΟΤΕ αποκαθιστά κάθε είδους βλάβη ηλεκτρονικού τύπου πανελλαδικώς εντός μίας ώρας από την ώρα ανακοίνωσης της βλάβης.
2. Η συντήρηση τεχνική υποστήριξη θα παρέχεται στο Πρακτορείο από τον ΟΤΕ όλες τις ημέρες του έτους από τις 9 π.μ. μέχρι τις 11 μ.μ. πανελλαδικώς.
3. Το κόστος του εξοπλισμού και της εγκατάστασης του δεν βαρύνει τον Πράκτορα.
4. Η εγγύηση καλής λειτουργίας του εξοπλισμού για το VPN ΟΠΑΠ ισχύει καθόλη τη διάρκεια της σύμβασης.
5. Ο Πράκτορας δεν βαρύνεται με κανένα πρόσθετο κόστος πέραν από το μηνιαίο λογαριασμό του, ο οποίος ανέρχεται στα 71,50€ πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α το μήνα (αποτελεί το 65% του συνολικού τιμήματος) ανεξαρτήτως του όγκου συναλλαγών.
6. Η δωρεάν παροχή υπηρεσιών διαδικτύου από τον ΟΤΕ στον Πελάτη/Πράκτορα θα μπορεί να ενταχθεί από το Πράκτορα σε οποιοδήποτε προϋπάρχον ή μελλοντικό πακέτο conn-x επιθυμεί.

Ιδιαίτερα σας εφιστούμε τη προσοχή στο σημείο 6 το οποίο αφορά στο σ το δικαίωμα μας να εντάξουμε το internet στο ήδη υπάρχον πακέτο. Για αυτό το λόγο μπορείτε στην αίτηση που μας έστειλε ο ΟΠΑΠ στη παράγραφο 2 (στοιχεία υπηρεσιών conn-x at work) να σβήσετε το κουτάκι που λέει νέα σύμβαση conn-x.

Τέλος επισημαίνουμε ότι η παράγραφος 4 του άρθρου 5 « ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ» που προβλέπει εγγύηση για 1 έτος , δεν θα εφαρμόζεται, καθώς η εν λόγω εγγύηση σύμφωνα με τις κατά τα ανωτέρω (σημείο 2) έγγραφες δεσμεύσεις της ΟΠΑΠ ΑΕ θα ισχύει για όλη τη διάρκεια της σύμβασης .

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και διατηρώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα μας σας προτρέπουμε να υπογράψετε την εν λόγω σύμβαση, η οποία μεταξύ άλλων θα αναβαθμίσει τις ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων για να υποστηρίξουμε την είσοδο των vlt΄s μόνο στα πρακτορεία μας όπως δεσμεύτηκε η ΟΠΑΠ ΑΕ.

Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

Ο Γεν. Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Ηρακλής Λάππας Κυριάκος Τοπτσίδης
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή στο Αρχείο Κύριων Θεμάτων

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες