ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΠΠΠ

Όλες οι ειδήσεις που χαρακτηρίζονται ως Κύρια Θέματα.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16.03.2011 15:45
Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5245379 - FAX: 210 5229289

Web site: www.poeppp.org e-mail: contact@poeppp.orgΑρ.Πρω. Δ-1357 Αθήνα, 16 Mαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ

Προς αποφυγή παρερμηνειών, αναφορικά με το φλέγον για τον κλάδο ζήτημα του φορολογικού, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα στον τύπο, όπου δίνεται η εσφαλμένη εντύπωση ότι είναι ευπρόσδεκτη από την Ομοσπονδία μας η λύση που φαίνεται να υιοθετείται από το Υπουργείο Οικονομικών για τη αναγνώριση τεκμαρτού στη δραστηριότητα των πρακτόρων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας, υλοποιώντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΟΕΠΠΠ για έξοδο από τα βιβλία, οργανώνει τις κινητοποιήσεις του κλάδου και προβαίνει σε διαπραγματεύσεις με την πολιτική ηγεσία και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών, αποκλειστικά προς την κατεύθυνση της απαλλαγής από την υποχρέωση τήρησης βιβλίων εσόδων – εξόδων. Ούτε διαπραγματευθήκαμε ούτε συμφωνήσαμε στη λύση του τεκμαρτού. Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονταν και εξακολουθούν να επικεντρώνονται στην ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας για απαλλαγή από την υποχρέωση τήρησης βιβλίων.

Υπενθυμίζουμε ότι η επίσημη θέση της Ομοσπονδίας είναι μόνον αυτή που εκφράζεται με τις ανακοινώσεις και λοιπές δηλώσεις της ΠΟΕΠΠΠ. Οποιαδήποτε άλλη άποψη που τυχόν εκφράζεται από οποιονδήποτε άλλον δεν αποτελεί θέση της Ομοσπονδίας. Για άλλη μία φορά, λοιπόν, τονίζουμε ότι η λύση του τεκμαρτού δεν μας βρίσκει σύμφωνους, γι’ αυτό και οι αγώνες μας δεν θα σταματήσουν, αν δεν βγούμε από τα βιβλία.

Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.Ο Γεν. Γραμματέας Ο ΠρόεδροςΔημήτριος Πίγκος Κυριάκος Τοπτσίδης
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή στο Αρχείο Κύριων Θεμάτων

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες

cron