ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΠΠΠ

Όλες οι ειδήσεις που χαρακτηρίζονται ως Κύρια Θέματα.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28.03.2011 10:33
Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 - FAX: 210 5229289

Web site: http://www.poeppp.org e-mail: contact@poeppp.org

Αθήνα, 28 Μαρτίου 2011ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 23/3/2011, πραγματοποιήθηκε Έκτακτο Δ.Σ με μοναδικό θέμα το Νομοσχέδιο για τα Τυχερά παιχνίδια που κατατέθηκε στη Βουλή στις 17/3/2011.

Συζητήθηκαν οι ενέργειες που έχουν γίνει προς τη κατεύθυνση της ενημέρωσης όλων των βουλευτών και των φορέων που ασχολούνται με το ζήτημα καθώς και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Με το τέλος της συνεδρίασης, σύσσωμο το Δ.Σ και αντιπρόσωποι, παραβρέθηκαν στη ΓΣ του Συλλόγου των υπαλλήλων του ΟΠΑΠ, όπου έγινε ενημέρωση σχετικά με τις διατάξεις του Νομοσχεδίου και τους κινδύνους που εμπεριέχει, καταλήγοντας οι δύο διοικήσεις σε συμφωνία για κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν εισακουστούν οι θέσεις μας.

Στη Γ.Σ κατέθεσε την θέση της διοίκησης της ΟΠΑΠ για το Νομοσχέδιο ο κος Σπανουδάκης, κατόπιν κλήσεως από την ΠΟΕΠΠΠ και ΣΥΟΠΑΠ, ενημερώνοντας το σώμα, για τις ενέργειες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αλλά και αυτές που θα γίνουν, προκειμένου να ισχυροποιηθεί η θέση της ΟΠΑΠ.

Μέλη του Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ όπως και αντιπρόσωποι Σωματείων, πραγματοποίησαν συναντήσεις με τον τέως πρόεδρο της Βουλής κο Κακλαμάνη, τον εισηγητή του ΠΑΣΟΚ για το Νομοσχέδιο κο Κατρίνη και τον εισηγητή της ΝΔ κο Καράογλου, ώστε να είναι ενήμεροι για τις θέσεις μας.

Η Νομική υπηρεσία συνέταξε κείμενο, το οποίο απεστάλη σε όλους τους βουλευτές, φορείς και όλους του αρχηγούς των κομμάτων, με το σύνολο των παρατηρήσεων και διαφωνιών μας σχετικά με το Νομοσχέδιο.

Οι επαφές της Oμοσπονδίας θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα και θα ενταθούν με κατάθεση των προτάσεων στην επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής όπου θα συζητηθεί το Νομοσχέδιο.

Παράλληλα, συνεχίζεται η νομική υποστήριξη των συμφερόντων μας, καταθέτοντας εξώδικο για τις παράνομες διαφημίσεις διαφόρων εταιριών, στον Τύπο.

Η Oμοσπονδία οργανωμένα και με σχέδιο, προασπίζει τα δικαιώματα των συναδέλφων, που απειλούνται με το Νομοσχέδιο των τυχερών παιχνιδιών και καλεί τον κλάδο να παραμείνει συσπειρωμένος και αγωνιστικά έτοιμος, για την υπεράσπιση της βιωσιμότητας των πρακτορείων μας.Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΒΑΡΑΚΛΙΩΤΗΣ
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή στο Αρχείο Κύριων Θεμάτων

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες