ΠΟΕΠΠΠ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26-3-2013

Όλες οι ειδήσεις που χαρακτηρίζονται ως Κύρια Θέματα.
Άβαταρ μέλους
VolosbeTeam
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27.03.2013 10:04
Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5245379 - FAX: 210 5229289

Αθήνα 26 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 26η Μαρτίου 2013, ημέρα Τρίτη συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. κατά την διάρκεια του οποίου τέθηκαν προς συζήτηση θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας και ελήφθησαν συγκεκριμένες αποφάσεις επ’ αυτών. Ειδικότερα:

-EΦAΠAΞ: Μετά από εκτενή συζήτηση για το θέμα του ΕΦΑΠΑΞ αναμένεται, εντός των προσεχών 15 ημερών, η αναλογιστική μελέτη και οι προτάσεις της ασφαλιστικής εταιρίας METLIFE-ALICO, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ζητήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια εφαρμογής του προγράμματος και να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

-ΟΤΕ: Αναφορικά με το θέμα των μονομερών καταγγελιών συμβάσεων μίσθωσης έργου του ΟΤΕ με τους Πράκτορες, το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. αποφάσισε την άμεση δρομολόγηση όλων των απαραίτητων ενεργειών και επαφών με τους αρμοδίους του ΟΤΕ, έτσι ώστε να επέλθει οριστική διευθέτηση του ζητήματος. Διευκρινίζεται ότι η ανωτέρω συνάντηση με τους υπευθύνους του ΟΤΕ είναι απαραίτητο να λάβει χώρα πριν την συνεδρίαση του επόμενου Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π., προκειμένου να επιλυθεί οριστικά το ζήτημα που έχει προκύψει.

ΟΑΕΕ-ΟΓΑ: Αναφορικά με το επί χρόνια υφιστάμενο πρόβλημα ασφάλισης μεγάλου αριθμού μελών μας τα οποία είχαν υπαχθεί στην ασφάλιση του ΟΓΑ και σήμερα παραμένουν χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. αποφάσισε όπως προβεί, για μία ακόμα φορά, σε άμεσες συναντήσεις τόσο με τον Πρόεδρο της ΓΣΒΕΕ όσο και με την νέα ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης.

VLT’S: Συγκροτήθηκε Επιτροπή από μέλη του Δ.Σ., η οποία θα συμμετέχει σε σχετικές συναντήσεις με την ΟΠΑΠ ΑΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα. Σας ενημερώνουμε δε ότι η απόφαση που είχε ληφθεί στην τελευταία Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. σχετικά με το θέμα αυτό, ισχύει απαρέγκλιτα ως είχε.

Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Νίκος Δρακούλης
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή στο Αρχείο Κύριων Θεμάτων

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες

cron