Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Όλες οι ειδήσεις που χαρακτηρίζονται ως Κύρια Θέματα.
Άβαταρ μέλους
VolosbeTeam
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13.12.2013 14:15
Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5245379 - FAX: 210 5229289

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ

Αρ.πρωτ. E-667 Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2013

Στις 3 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα, θα διεξαχθούν οι εκλογές για τα πρωτοβάθμια όργανα των Σωματείων που είναι μέλη της Ομοσπονδίας και η θητεία τους λήγει τον Ιανουάριο του 2014. Οι διοικήσεις αυτών των σωματείων είναι υποχρεωμένες να ενημερώσουν την ΠΟΕΠΠΠ για τη διεξαγωγή των εκλογών τους, ώστε να είναι και σύμφωνες με τα Καταστατικά αλλά και η ΟΠΑΠ ΑΕ να ενημερωθεί εγκαίρως, για να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες, προκειμένου να απενεργοποιηθεί το Κεντρικό Μηχανογραφικό Σύστημα ως τις 17:00 σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Επίσης επισημαίνεται από την Ομοσπονδία ότι η νομιμοποίηση των εκλογών για το κάθε Σωματείο γίνεται μόνο εφόσον προσκομίσουν τα παρακάτω έγγραφα τα οποία πρέπει να φέρουν υπογραφή και σφραγίδα από τον/την δικαστικό αντιπρόσωπο τον οποίο οφείλουν να ενημερώσουν εγγράφως για τη παρουσία του την ημέρα των εκλογών, τουλάχιστον 10 ημέρες νωρίτερα:

Αντίγραφο πρακτικού Γενικής Συνέλευσης, που αναφέρεται στην εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που έκανε τις αρχαιρεσίες, υπογεγραμμένο από το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου –Ένωσης.
Αντίγραφο Πρακτικών της Εφορευτικής Επιτροπής που αναφέρεται στην εκλογή του νέου Δ.Σ και των νέων αντιπροσώπων και στο οποίο θα πρέπει να αναγράφεται ημερομηνία αρχαιρεσιών και διάρκεια θητείας, συνοδευόμενο από:

2.1 Αντίγραφο κατάστασης μελών όπως αυτή περιγράφεται στο άρθρο (10) παράγραφος 3 του Καταστατικού, υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ του Σωματείου – Ένωσης και επικυρωμένη με τη σφραγίδα του Σωματείου- Ένωσης.

2.2 Κατάσταση παρόντων με τις υπογραφές τους, υπογεγραμμένη από το Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και επικυρωμένη με τη σφραγίδα Σωματείου- Ένωσης.

2.3 Χωριστές καταστάσεις ψηφισάντων, με τις υπογραφές τους , για την εκλογή:

2.3.1 Των αντιπροσώπων

2.3.2 Των μελών του Δ.Σ και

2.3.3Της Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου–Ένωσης, υπογεγραμμένες από την Εφορευτική Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης και επικυρωμένες με τη σφραγίδα του Σωματείου- Ένωσης.

Αντίγραφο πρακτικών συνεδρίασης του Δ.Σ για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Κατάσταση μελών του νέου Δ.Σ με τις διευθύνσεις τους και τα τηλέφωνα επικοινωνίας , fax και e-mail.
Κατάσταση των νέων αντιπροσώπων με τις διευθύνσεις τους και τα τηλέφωνα επικοινωνίας fax και e-mail.
Υπεύθυνες δηλώσεις των αντιπροσώπων ότι δεν είναι μέλη διοίκησης άλλου επαγγελματικού συνδικαλιστικού σωματείου-ένωσης, πλην του Σωματείου-Ένωσης από το οποίο εκλέγονται για την ΠΟΕΠΠΠ.
Όλα αυτά τα έγγραφα κατατίθενται στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας, το αργότερο δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες πριν τη σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης για την ανάδειξη οργάνων Διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Για το Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Ηρακλής Λάππας Κυριάκος Τοπτσίδης
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή στο Αρχείο Κύριων Θεμάτων

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες

cron