Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Όλες οι ειδήσεις που χαρακτηρίζονται ως Κύρια Θέματα.
Άβαταρ μέλους
VolosbeTeam
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11.07.2014 10:54
Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Web site: http://www.poeppp.org e-mail: info@poeppp.org

AΠ-20140711-000902 Αθήνα,


AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ

Σύμφωνα με την εντολή της Γενικής Συνέλευσης της ΠΟΕΠΠΠ και την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου της 8ης Ιουλίου 2014, υπογράφηκε χθες συμφωνητικό με την ΟΠΑΠ ΑΕ με την οποία ρυθμίζεται μεταβατικά για 4 μήνες η συμμετοχή των πρακτόρων στο διαδικτυακό στοίχημα της ΟΠΑΠ και καθορίζονται οι βασικοί άξονες για τη μελλοντική συνεργασία των δύο πλευρών. Με το συμφωνητικό αυτό, το οποίο αυτονοήτως δεν τροποποιεί τις Συμβάσεις Πρακτορείας που έχει συνάψει ο ΟΠΑΠ μεμονωμένα με τους πράκτορες, συμφωνήθηκαν τα ακόλουθα:

Εφόσον δεν επιτευχθεί οριστική συμφωνία νωρίτερα, για διάστημα 4 μηνών, η ΟΠΑΠ θα καταβάλλει στους πράκτορες προμήθεια 9% επί του ποσού που ο παίκτης καταβάλλει σε εκάστοτε πράκτορα σε πίστωση του ειδικού του λογαριασμού, περιλαμβανομένης της ταυτοποίησης των παικτών.

Εντός του τετραμήνου αυτού θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να καθοριστεί νέα προμήθεια των πρακτόρων με βάση τη Μικτή Κερδοφορία του ΟΠΑΠ σε όλα τα παιχνίδια. Ήδη, ειδική επιτροπή που συγκροτήθηκε με απόφαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας έχει έλθει σε διαπραγματεύσεις με στελέχη του ΟΠΑΠ και μάλιστα έχουν οριστεί για την επόμενη εβδομάδα δύο συναντήσεις, ώστε να καθοριστεί πολύ σύντομα και οριστικά η προμήθεια των πρακτόρων με βάση τη Μικτή Κερδοφορία, κάτι που αποτελούσε αίτημα του κλάδου για χρόνια.

Ο ΟΠΑΠ δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να πραγματοποιείται η πληρωμή των κερδών στους παίκτες του διαδικτυακού στοιχηματισμού της ΟΠΑΠ μέσα από τα πρακτορεία.

Ο ΟΠΑΠ θα ενθαρρύνει μέσω προγραμμάτων πιστότητας και άλλων προωθητικών ενεργειών που θα εισάγει το αμέσως επόμενο διάστημα την ταυτοποίηση των παικτών του διαδικτυακού στοιχηματισμού από το επίγειο δίκτυο της ΟΠΑΠ ΑΕ και την προσέλκυση παικτών στο νόμιμο επίγειο δίκτυο της ΟΠΑΠ ΑΕ. Με τον τρόπο αυτό ο ΟΠΑΠ δεσμεύτηκε ότι θα πράξει ό,τι είναι δυνατό, ώστε οι παίκτες να εξακολουθούν να διοχετεύονται πρωτίστως στα πρακτορεία.

Με την υπογραφή του Συμφωνητικού δρομολογείται μια νέα εποχή καλή και δημιουργικής συνεργασίας των πρακτόρων με τον ΟΠΑΠ προς το αμοιβαίο συμφέρον τους. Και αυτό ιδίως ενόψει των συζητήσεων που έχουν ξεκινήσει για τη διαχείριση των παιγνιομηχανημάτων (VLTs), θέμα για το οποίο απαίτηση του κλάδου είναι να υπάρξει ουσιαστική συμμετοχική παρουσία των πρακτόρων.

Κατόπιν των ανωτέρω καλούμε τους πράκτορες να ενταχθούν στο σχήμα του ανωτέρω συμφωνητικού και μετά από τις σχετικές οδηγίες που θα δοθούν από τον ΟΠΑΠ, μπορούν ξεκινήσουν την ταυτοποίηση των παικτών του διαδικτύου στα πρακτορείας τους.ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ

O Γενικός Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Λυριστής Κυριάκος Τοπτσίδης
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή στο Αρχείο Κύριων Θεμάτων

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

cron