ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ VS ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ

Όλες οι ειδήσεις που χαρακτηρίζονται ως Τελευταία Νέα.
Άβαταρ μέλους
VolosbeTeam
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12.06.2015 11:35
Δόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ στο Βασίλειο της ΜάλταςΜάστερ στο ρόλο του Δόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ έχει ο Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ της εταιρίας Stoiximan και παλαιότερα πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Στην πρόσφατη επιστολή του προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσίασε ότι οι διαδικτυακές εταιρίες (αυτές οι «24» που είχαν επί χρόνια έδρα στη Μάλτα και θησαύριζαν και από το 2011 λειτουργούν με προσωρινή φορολογική άδεια, χωρίς να έχουν πληρώσει ούτε 1 ευρώ για αποκλειστικά δικαιώματα) δίνουν σημαντικά έσοδα στο κράτος (συνολικά 40 εκατ ευρώ), και πραγματοποιούν και «σημαντικές χορηγίες» (με άγνωστο ποσό).

Μάλιστα έκανε και ένα μίνι «μάθημα» στον Υπουργό επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι μάλλον ατυχές ως σχόλιο ότι ‘με τις εταιρείες στοιχηματισμού πάει να επαναληφθεί το σενάριο των προσωρινών αδειών των τηλεοπτικών σταθμών’, διότι ο νόμος προβλέπει ρητά τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η μετάβαση στο μόνιμο καθεστώς αδειοδότησης. Δεν απομένει παρά μόνο η εφαρμογή του. Είναι πάγιο αίτημα των διαδικτυακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας η απόδοση μόνιμων αδειών».

Ως επικεφαλής του ΟΠΑΠ πρίν 3 χρόνια, άλλα έλεγε. Ήταν λάβρος κατά των στοιχηματικών εταιριών, και μάλιστα επιτακτικά ζητούσε να αφήσουν ήσυχο το μονοπώλιο του οργανισμού στο αθλητικό στοίχημα! Οι 24 εταιρείες αδειοδοτήθηκαν και πήραν ΑΦΜ με βάση τη ρύθμιση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών το τέλος του 2011 και πρέπει να οριστεί σε αυτές τις εταιρείες ποια παιχνίδια έχουν άδεια και δυνατότητα για μεταβατική περίοδο . Ο ΟΠΑΠ έχει το μονοπώλιο στο ίντερνετ μέχρι το 2020. Ας ασχοληθούν με το πόκερ και τα παιχνίδια καζίνο» !

http://kourdistoportocali.com/post/44521/opap
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή στο Αρχείο Τελευταίων Νέων

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες