Αρχίζει η μάχη των πρακτόρων του ΟΠΑΠ

Όλες οι ειδήσεις που χαρακτηρίζονται ως Τελευταία Νέα.
Άβαταρ μέλους
VolosbeTeam
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23.11.2015 16:39
Σε πράξεις περνούν οι πράκτορες του ΟΠΑΠ κατά της απόφασης της κυβέρνησης για επιβολή τέλους στα παιχνίδια του Οργανισμού.

Το δ.σ. της Ομοσπονδίας των Πρακτόρων (ΠΟΕΠΠΠ), όμως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κάνοντας πράξη τις προειδοποιήσεις για άμεσες και δυναμικές παρεμβάσεις και ενέργειες, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας του κλάδου την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015, με κάθοδο πρακτόρων από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα και με πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών

Η ΠΟΕΠΠΠ για άλλη μια φορά αναφέρει ότι η απόφαση της κυβέρνησης για επιβολή φόρου σε όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ ΑΕ είναι καταστροφική και αποτελεί εχθρική ενέργεια σε βάρος των πρακτόρων ΟΠΑΠ ΑΕ, που υποτίθεται ότι θα προστατεύονταν από την σημερινή κυβέρνηση- κατά δήλωση του Κου Τσίπρα -έναντι των μεγάλων συμφερόντων στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών. Σημειώνει, δε, πως η απαλλαγή από τον φόρο για άλλες επιχειρήσεις, στον χώρο μας, εκτός ΟΠΑΠ ΑΕ, την καθιστά ενέργεια διπλά εχθρική, κατευθυνόμενη και στοχευόμενη.

Από την Ομοσπονδία επαναλαμβάνουν πως η επιβολή φόρου στα νόμιμα τυχερά παιχνίδια είναι καταστροφική για τους πράκτορες, δεν καλύπτει τους δημοσιονομικούς στόχους της κυβέρνησης, θα φέρει συνολικέ λιγότερα έσοδα από τα σημερινά στο κράτος, ευνοεί τον παράνομο τζόγο και τους βαρώνους του χώρου και καθιστά ανακόλουθη την κυβέρνηση.

"Προειδοποιούμε την κυβέρνηση δε, ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθούσουν και άλλες μορφές αγώνων και κινητοποιήσεων. Η προσπάθεια να μας κλείσουν δεν θα περάσει. Η προσπάθεια για αποδυνάμωση του νόμιμου δικτύου θα αποτύχει. Αυτοί που καλύπτουν τους παράνομους θα αποκαλυφτούν. Θα παλέψουμε μέχρι την τελική μας δικαίωση. Ενωμένοι και αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την επιβίωση μας και αυτόν τον αγώνα θα τον κερδίσουμε γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας. Δεν θα επιτρέψουμε το κλείσιμο των πρακτορείων μας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

http://www.capital.gr/story/3082822/arx ... n-tou-opap
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή στο Αρχείο Τελευταίων Νέων

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες