PROώθηση: Μια νέα υπηρεσία-εφαρμογή από την Masterbet!

Όλες οι ειδήσεις που χαρακτηρίζονται ως Τελευταία Νέα.
Άβαταρ μέλους
VolosbeTeam
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27.07.2016 14:51
Νέα υπηρεσία λύνει το πρόβλημα μετάδοσης και προβολής δεδομένων στα πρακτορεία.

"Ο μόνος τρόπος να κάνεις καλή δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις " Steve Jobs

H PROώθηση, είναι μια νέα υπηρεσία - εφαρμογή για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Πρόκειται για μια καινοτόμα εφαρμογή, ανεπτυγμένη από την εταιρία Master Bet που εδώ και 4 χρόνια προσφέρει στα πρακτορεία και στους παίκτες κρίσιμα δεδομένα και πληροφορίες για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Η εφαρμογή - υπηρεσία Proώθηση είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ με στόχο όχι μόνο την μετάδοση δεδομένων και πληροφοριών αλλά και τη δυναμική προώθηση των παιχνιδιών μέσα στα πρακτορεία και την αύξηση των πωλήσεων.
Η PROώθηση χρησιμοποιεί μικρές συσκευές android (Master Box2), οι οποίες το μόνο που χρειάζονται για να προβάλλουν πληροφορίες και δεδομένα που αφορούν στα παιχνίδια της ΟΠΑΠ, είναι μια απλή τηλεόραση και ασύρματη σύνδεση WiFi στο ίντερνετ.

Η συσκευή "φοράει" το κατάλληλο λογισμικό και είναι προγραμματισμένη από την εταιρία χωρίς να χρειάζεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανέναν χειρισμό. Μόλις ανοίξει, εμφανίζει την οθόνη που έχει προγραμματιστεί και έχει επιλέξει ο πράκτορας.

Εικόνα

Η συσκευή (Master Box2) και η εφαρμογή που τρέχει είναι νέας γενιάς και έχει περάσει όλα τα απαραίτητα τεστ ελέγχου καλής λειτουργίας, μηδενίζοντας τα προβλήματα που έχουν μέχρι σήμερα διάφορες λύσεις τύπου chrome cast , android jelly bean, κτλ.

Δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε όποιο σημείο μέσα στο πρακτορείο επιθυμεί ο πράκτορας αφού απλά συνδέεται στην είσοδο HDMI οποιασδήποτε τηλεόρασης και βρίσκει ίντερνετ με WiFi με τον ίδιο τρόπο που συνδέεται ένα απλό τηλέφωνο με android .

Ο πράκτορας μπορεί να συνδέσει, να ελέγχει και να προγραμματίζει μέσα από τον λογαριασμό του ΟΣΕΣ συσκευές θέλει !!

Το περιεχόμενο των δεδομένων και πληροφοριών αφορά σε όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ.

Εικόνα

Ο πράκτορας από το λογαριασμό του, μέσω ενός υπολογιστή ή tablet, επιλέγει τη λίστα αναπαραγωγής (playlist) που θα προβάλει το Master Box.

Ο πράκτορας έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει απεριόριστες playlists χρησιμοποιώντας τις προκαθορισμένες οθόνες δεδομένων και πληροφοριών εύκολα και χωρίς περιορισμό (αλλάζοντας απλά το περιεχόμενο προβολής ανά 5 λεπτά της ώρας για όλο το 24ωρο).

Τέλος, ο πράκτορας μπορεί να αναθέσει ανά ημέρα (και για όλη την εβδομάδα) τις playlists στις συσκευές που επιθυμεί μια φορά και οι τηλεοράσεις που είναι συνδεδεμένες με τα Master Box2 να προβάλλουν ό,τι αυτός έχει επιλέξει.

Με τον τρόπο αυτό ο πράκτορας όχι μόνο ξεμπερδεύει από τη δύσκολη χρήση των προγραμμάτων που σήμερα χρησιμοποιεί, με τα γνωστά προβλήματα συμβατότητας και δυσκολίας χρήσης όταν αυτός δεν είναι στο πρακτορείο αλλά μπορεί και απομακρυσμένα από όποιο σημείο είναι κάθε φορά (σπίτι , καφέ , ταξίδι κτλ) με μιά απλή σύνδεση στο ίντερνετ από υπολογιστή, laptop, tablet ή ακόμα και το τηλέφωνο του να αλλάζει το περιεχόμενο προβολής των τηλεοράσεων του πρακτορείου του online .

Η εφαρμογή σχεδιάστηκε για να δώσει τη δυνατότητα στον πράκτορα να ελέγχει o ίδιος πάντα τις πληροφορίες και τα δεδομένα που παρέχει στους πελάτες του σύμφωνα με τις ανάγκες του πρακτορείου του αλλά και τις ιδιομορφίες των πελατών του. Διότι μόνο αυτός γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον τι χρειάζεται κάθε στιγμή το πρακτορείο του ώστε να δουλεύει σωστά και όπως ό ίδιος έχει αποφασίσει .

Επίσης, με τον τρόπο αυτό ξεμπερδεύει με τα προβλήματα τύπου «ξέχασα να το βάλω στην οθόνη, δεν μπόρεσα να ανοίξω το πρόγραμμα, δε δουλεύει η συσκευή, κλπ», εξασφαλίζοντας την αδιάλειπτη προβολή των κρίσιμων δεδομένων και πληροφοριών για τους πελάτες του.

Μέσω της εφαρμογής ο πράκτορας μπορεί να κάνει χρήση της υπηρεσίας μετάδοσης επεξεργασμένων δεδομένων των παιχνιδιών (και να επιλέξει ποιο πακέτο τον βολεύει και χρειάζεται) που στόχο αφενός έχουν τη βοήθεια του παίκτη και την αύξηση του ενδιαφέροντος για παιχνίδι και αφετέρου τη βοήθεια του ίδιου του πράκτορα αφού τον απαλλάσσει από πολλές και δύσκολες υποχρεώσεις (αποτελέσματα στην ώρα τους, ενημέρωση φραγμένων, αναβολών, εκτός κουπονιού, αλλαγές αποδόσεων, αποτελέσματα παιχνιδιών, data ιπποδρόμου κτλ).

Πρέπει να σημειώσουμε πως η PROώθηση δίνει τη δυνατότητα στον πράκτορα να επεμβαίνει σε ορισμένα banners (Dynamic Banners πχ κέρδη πρακτορείου , προγνωστικά , events κτλ) και να αλλάζει το περιεχόμενο με τον ίδιο απλό τρόπο και όποτε αυτός το θέλει ή ακόμα και να δημιουργήσει τις δικές του οθόνες πληροφοριών εφόσον το επιθυμεί .

Με την εφαρμογή PROώθηση ο πράκτορας λύνει οριστικά τα προβλήματα προβολής κρίσιμων και απαραίτητων δεδομένων στο πρακτορείο του με τον απλούστερο αλλά και οικονομικότερο τρόπο. Οργανώνει και ελέγχει με τον καλύτερο τρόπο τη διαχείριση των προβολών του πρακτορείου του και μάλιστα με on line και απομακρυσμένη παρέμβαση και μέσω των 50 και πλέον διαφορετικών banners (διαφημιστικών και προωθητικών banners για όλα τα παιχνίδια όπως τα Τζακκποτ, νέες κυκλοφορίες ΣΚΡΑΤΣ, σημαντικές κληρώσεις ΚΙΝΟ κτλ). Διαμορφώνει ένα νέο περιβάλλον στο πρακτορείο με αναβαθμισμένες εμπειρίες για τον παίκτη που αυξάνουν την παραμονή του και τον βοηθούν στο παιχνίδι του με αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων του πρακτορείου του τελικά .

Με την PROώθηση ο πράκτορας πετυχαίνει τον πολλαπλασιασμό και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει στον πελάτη του, μειώνει το κόστος αφού αποφεύγει για πάντα τις πολυδάπανες αναβαθμίσεις και αγορές υπολογιστών, οργανώνει και απλουστεύει τον τρόπο διαχείρισης του πρακτορείου του.

Με την PROώθηση ελέγχει και οδηγεί ο πράκτορας το πρακτορείο γιατί μόνο αυτός γνωρίζει τις πραγματικές του ανάγκες και μπαίνει στην επόμενη ημέρα - γενιά για τα πρακτορεία .

Η Εφαρμογή - Υπηρεσία PROώθηση είναι σχεδιασμού και ανάπτυξης της εταιρίας Master Bet και φέρει τη σφραγίδα της αξιόπιστης και ενδεδειγμένης λύσης για τα πρακτορεία.

Γιατί εμείς δημιουργούμε σήμερα αυτό που θα αντιγράφουν οι άλλοι αύριο.

http://www.masterbet.info
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή στο Αρχείο Τελευταίων Νέων

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες