Ο ΟΠΑΠ σε συμφωνία με την INSPIRED για Virtual προϊόντα

Όλες οι ειδήσεις που χαρακτηρίζονται ως Κύρια Θέματα.
Άβαταρ μέλους
VolosbeTeam
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28.09.2016 19:59
Ο ΟΠΑΠ σε συμφωνία με την INSPIRED για Virtual προϊόντα
Ανακοινώσεις X.A.

Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2016: Ο ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, ανακοινώνει την επιλογή της Inspiredγια την εισαγωγή νέων virtualπροϊόντων αθλητικού στοιχηματισμού, τα οποία θα προσφέρονται μέσω του δικτύου των πρακτορείων του και διαδικτυακά.

Η διάθεση των νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών παιχνιδιών της Inspiredεντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του ΟΠΑΠ για την δημιουργία χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου και του Οράματος 2020 της εταιρείας. Η εισαγωγή τους αναμένεται το α' τρίμηνο του 2017.

Σχολιάζοντας την συμφωνία, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, κ. DamianCopeανέφερε: «Είμαι χαρούμενος με αυτή την συνεργασία η οποία αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων παγκοσμίου επιπέδου για τον ΟΠΑΠ. Τα virtualπροϊόντα της Inspiredέχουν μεγάλη απήχηση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχουν αντίστοιχη υποδοχή από τους πελάτες μας και στην Ελλάδα. Το νέο αυτό προϊόν είναι ένα από τα πρώτα που θα διαθέσουμε στην αγορά και εντάσσεται στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό μας για το Όραμα 2020. Τους ερχόμενους μήνες αναμένεται να προχωρήσουμε με επιπλέον ανακοινώσεις σχετικά με την εισαγωγή νέων προϊόντων στην αγορά».

=========================================================================================

ΟΠΑΠ: Συμφωνία με την Inspired για Virtual προϊόντα

Εικόνα

Την επιλογή της Inspired Gaming Group, ενός από τους μεγαλύτερους παρόχους τεχνολογικού περιεχομένου για τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, για την εισαγωγή νέων virtual προϊόντων αθλητικού στοιχηματισμού, τα οποία θα προσφέρονται μέσω του δικτύου των πρακτορείων του και διαδικτυακά, γνωστοποίησε ο ΟΠΑΠ.
Η διάθεση των νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών παιχνιδιών της Inspired εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του ΟΠΑΠ για την δημιουργία χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου και του "Οράματος 2020” της εταιρείας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που γνωστοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, επέλεξε την Inspired για την εισαγωγή νέων virtual προϊόντων αθλητικού στοιχηματισμού, τα οποία θα προσφέρονται μέσω του δικτύου των πρακτορείων του και διαδικτυακά.
Η εξέλιξη αυτή έχει ήδη τύχει θετικής αντιμετώπισης από τους πράκτορες του ΟΠΑΠ, οι οποίοι αναφέρουν στο Capital.gr πως ο εμπλουτισμός του χαρτοφυλακίου παιχνιδιών του Οργανισμού θα δώσει προστιθέμενη αξία τόσο στον ΟΠΑΠ όσο και το δίκτυο των 4.500 πρακτορείων του.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, κ. Damian Cope σχολιάζοντας την συμφωνία, εξέφρασε την ικανοποίσή του για αυτή την συνεργασία "η οποία αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων παγκοσμίου επιπέδου για τον ΟΠΑΠ. Τα virtual προϊόντα της Inspired έχουν μεγάλη απήχηση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχουν αντίστοιχη υποδοχή από τους πελάτες μας και στην Ελλάδα. Το νέο αυτό προϊόν είναι ένα από τα πρώτα που θα διαθέσουμε στην αγορά και εντάσσεται στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό μας για το Όραμα 2020”. Μάλιστα, σημείωσε πως "τους ερχόμενους μήνες αναμένεται να προχωρήσουμε με επιπλέον ανακοινώσεις σχετικά με την εισαγωγή νέων προϊόντων στην αγορά”.

http://www.capital.gr/story/3157745/opa ... l-proionta

==================================================================================

http://www.inspiredgaminggroup.com/prod ... ual-sports
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή στο Αρχείο Κύριων Θεμάτων

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες

cron